Jump to content
 1. DevilX➣ Community Office

  1. Zona Administrativă

   Zona destinată în special persoanelor care dețin un grad în cadrul comunității, precum și celor care doresc să se alăture.
   Recomandăm vizitarea secțiunii "Anunțuri Administrative" pentru a fi la curent cu eventualele schimbări ce vor avea loc.

   451
   posts
  2. Dezvoltare Utilizatori

   În această secțiune sunt incluse modificările la contul dvs .; prezentările membrilor forumului, reclamațiile asupra celor care încalcă regulile, precum și aplicațiile făcute de utilizatori pentru a intra în personal.

   1,963
   posts
  3. Asistență Servere

   În cadrul acestei categorii, puteți aplica pentru afilierea serverului dvs., în comunitatea DevilX, în egală măsură, prin intermediul unui model strict, vă oferim suport pentru categoria sau serverul dvs.

   111
   posts
  4. DEVILX COMMUNITY - GAMETRACKER.COM CLAN   (622 visits to this link)

   type-460x42_cborder-000000_ctop-212121_c

 2. DevilX➣ Serverele Comunitatii

  1. 67
   posts
  2. CS 1.6 - SERVERE OFICIALE

   Cele mai bine vândute servere Counter-Strike 1.6 din octombrie 2018 și până în prezent. Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea ele sunt considerate ca fiind serverele oficiale ale comunității DEVILX România.

   182
   posts
  3. SA:MP - SERVERE OFICIALE

   Cele mai bine vândute servere SA:MP din 2018 și până în prezent. Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea ele sunt considerate ca fiind serverele oficiale ale comunității DEVILX România.

   32
   posts
 3. DevilX➣ Competitive Tab

  1. 4
   posts
  2. Concursuri & Evenimente

   Secţiunea dedicată concursurilor sau evenimentelor între membri, având câte o listă cu premii pe care le poţi cumpăra cu punctele acumulate în ediţii anterioare.

   259
   posts
 4. DevilX ➣ Gaming World

  1. Newsletter

   Cauti noutati despre jocuri? Arunca o privire in aceasta categorie! Tot ce misca se posteaza aici, fie de pe platforme precum steam, uplay cat si de pe site-uri de noutati! Aici gasesti totul intr-un singur loc!

   1
   post
  2. Old Generation

   Iti aduci aminte de acele jocuri de cand erai copil? Poate nu ai descoperit unele dintre ele! Te asteptam aici ca sa ne spui tu ce ai jucat?

   1
   post
   • No posts here yet
  3. 1,107
   posts
 5. DevilX ➣ IT Lab

  1. 544
   posts
  2. Periferice si Operare

   Cauti un mouse? O tastatura? Un sistem intreg sau un simplu program? Aici vor fi postate toate! Cauta doar ce te intereseaza!

   563
   posts
  3. Tutoriale si sfaturi

   Diverse sfaturi si tutoriale pentru calculatorul tau. Stii anumite lucruri despre functionalitatea unui calculator? Doresti sa recomanzi un program tuturor? Te asteptam cu o postare!

   57
   posts
  4. Virtual Market

   Doresti sa achizitionezi un calculator? Nu stii ce sa cumperi? Ai dubii? Posteaza aici alegerile sau cerintele tale iar noi te vom ajuta sa gasesti ceea ce cauti!

   • No posts here yet
 6. DevilX➣ Fun'n'Relax

  1. Discutii si Dezbateri

   Aici poti discuta despre orice sau poti propune o tema pentru dezbatere! 

   139
   posts
  2. 9,915
   posts
  3. DevilX Newsletter

   Stiri din orice domeniu. Fii la curent cu toate noutatile ce se petrec in tara noastra sau peste hotare!

   963
   posts
  4. Magazin Virtual

   Vrei să vinzi / cumperi / schimbi ceva și nu reușești? Nu garantăm vinderea sau cumpărarea imediată a produsului ! Și nu ne asumăm vina pentru o eventuală țeapă primită ! Tot ceea ce vă putem oferi este un intermediar de încredere.

   65
   posts
×