Jump to content

Patriarhul JuNNky

Global Moderator
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Patriarhul JuNNky

 • Rank
  Super Moderator - Devilx România

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

76 profile views
 1. Patriarhul JuNNky

  Propunere - L!ke

  Contra
 2. Patriarhul JuNNky

  [DEVILX] Păreri temă DEVILX 2.0 D/C

  Se putea si mai bine :)) Edit: Frumix
 3. Conținut topic (textul de pe lucrare) »Avatar Tema lucrării (tema care face referire la render/stock) »https://hevvo69.tumblr.com/post/179416559907/vividessentials-anastasia-gizerskaya Render/stock »https://hevvo69.tumblr.com/post/179416559907/vividessentials-anastasia-gizerskaya Dimensiuni »150x250 Tipul lucrării (avatar/semnătură/logo/banner) » Avatar Timpul competiției (5 voturi pe lucrare sau în total, 10 voturi pe lucrare sau în total) » 5 Cui trimit lucrarea? (Unui administrator) » JobeN1. #
 4. Patriarhul JuNNky

  [Battle] - L!ke vs PlayZeeK

  v1 clar blur ok, text ok, efecte ok
 5. Patriarhul JuNNky

  OpenVPN pe Android

  OpenVPN este o aplicatie open source foarte populara ce ofera o varietate de solutii pentru retele VPN (remote-access i site-to-site VPN), atat pe sistemele de operare Windows, cat si pentru Android. Optiunea remote-access îi permite sa te conectezi la un server VPN utilizand o aplicatie client, în cazul de fata aplicatia OpenVPN. Serverul poate fi unul creat de tine sau poi opta pentru unul public gratuit sau contra cost. Nota: Daca doresti sa iti creezi propriul server OpenVPN urmareste tutorialul acesta! Avantajele accesului la Internet printr-o conexiune VPN sunt multiple: - traficul dintre tine si server este criptat, foarte util atunci cand te conectezi la retelele wireless publice; - navigarea pe Internet este anonima, sa fim mai exacti apare ca si cum serverul ar naviga pe Internet, nu tu; - nu mai esti limitat de proxy, firewall sau porturi blocate (daca esti student, stii la ce ma refer) Inainte de a instala si configura aplicatia OpenVPN, vei avea nevoie de fisierele de profil pentru clientul OpenVPN (certificatul autoritatii de certificare, certificatul utilizatorului, cheia utilizatorului si profilul openvpn). Aceste documente pot fi obtinute de la un server public sau pot fi create de tine, atunci cand iti creezi si serverul OpenVPN. Dintre serverele publice gratuite disponibile pe Internet iti recomand vpngate.net. Alege-ti unul din serverele afisate si descarca profilul de configurare prin selectearea link-ului OpenVPN Config file corespunzator serverului ales de tine. Nota: In acest tutorial, am folosit fisierele create de mine si ma voi conecta la propriul server. Informatii despre cum sa iti creezi propriul server vei gasi in celelalte tutoriale. 1. Creaza un dosar openvpn pe telefonul tau si copiaza in interiorul lui fisierele ca.crt, roxana-telefon.crt, roxana-telefon.key si roxana-telefon.ovpn. Daca descarci profilul de pe vpngate.com vei avea de copiat un singur fisier cu extensia .ovpn. 2. Accesati Magazin Play si cautati aplicatia OpenVPN. Selecteaza OpenVPN Connect. 3. Instalati clientul OpenVPN Connect de pe Google Play. 4. Dupa descarcare si instalare, porniti aplicatia. 5. Apasati butonul Optiuni (tasta fizica sau buton touch, in functie de smartphone) si selectati Import. 6. Selectati Import Profile from SD card. 7. Deschideti dosarul openvpn unde aveti fisierele de configurare. 8. Selectati fisierul de configurare cu extensia .ovpn (in cazul de fata fisierul roxana-telefon.ovpn) 9. Profilul VPN a fost importat. Te poti conecta la server prin butonul Connect. 10. Bifeaza fereastra de atentie si selecteaza OK. 11. In cateva secunde trebuie sa apara starea Connected. Din acest moment, esti conectat la serverul OpenVPN. 12. Poti verifica traficul facut de tine prin tunelul OpenVPN prin derularea notificarilor, si selecteaza VPN activat de OpenVPN. 13. Daca serverul e administrat de tine poti verifica inregistrarea telefonului si starea conexiunii in fereastra de management a serverului.
 6. Waze este cea mai buna aplicatie GPS online pentru Android in momentul de fata. Navigand cu Waze beneficiezi de rute calculate luand in considerare traficul, calitatea drumurilor si orice obstacole apar in timp real pe orice ruta ai alege, inclusiv radare si filtre de politie! Pentru a instala aplicatia GPS online Waze pe telefonul sau tableta ta cu Android urmeaza pasii de mai jos: 1. Deschide Google Play, cauta aplicatia Waze si apasa butonul Instaleaza: 2. Apasa butonul Acceptati pentru a continua instalarea aplicatiei GPS Online Waze pe Android-ul tau: 3. Asteapta cateva minute instalarea aplicatiei Waze: 4. La finalul instalarii apasa butonul Deschideti: 5. Aplicatia GPS Online Waze se va deschide in cateva momente: 6. Citeste termenii si conditiile de utilizare ale aplicatiei: 7. Apasa butonul Acceptare daca esti de acord: 8. Apasa butonul Incepe sa conduci: 9. Aplicatia GPS Online Waze este acum instalata pe telefonul au tableta ta si poti incepe sa o folosesti, dar pentru a-ti pastra preferintele in cazul in care schimbi telefonul iti recomand sa iti inregistrezi contul. Pentru asta apasa butonul din stanga-jos: 10. Apasa butonul Wazerul Meu: 11. Apasa pe locul imaginii de profil: 12. Apasa butonul Inregistreaza contul tau: 13. Introdu numarul tau de telefon si apasa butonul Inainte: 14. Vei primi un co prin SMS - introdu-l in caseta de verificare: 15. Introdu numele tau si apasa butonul Inainte: 16. Modifica numele Wazer-ului tau daca vrei (Wazer-ul este avatarul tau pe harta si poate fi vizibil pentru prietenii tai); la final apasa butonul Inainte: Asta a fost tot, acum esti "ready to go!", cu aplicatia GPS Online Waze instalata si cu contul creat si inregistrat! Pentru detalii despre navigatia cu aplicatia GPS Online Waze vezi tutorialul "Evita drumurile aglomerate cu Waze GPS online".
 7. Navigatia cu aplicatia GPS Waze iti ofera avantajul de a lua in considerare conditiile de trafic la calcularea rutelor tale. Aplicatia GPS Waze este conectata in permanenta la internet (GPS online) si primeste date in timp real de la toti utilizatorii de Waze (numiti Wazeri!). Pentru a naviga folosind aplicatia GPS online Waze pe telefonul sau tableta ta cu Android urmeaza pasii de mai jos: 1. Deschide aplicatia Waze si atinge butonul de navigatie GPS aflat in partea stanga a ecranului: 2. Apoi atinge sectiunea Navigheaza: 3. In ecranul urmator poti alege direct cateva locatii predefinite (gen Acasa, Serviciu) sau locatii pe care le-ai cautat anterior: 4. Sau poti sa scrii direct in ecran destinatia unde vrei sa ajungi; la final atinge butonul in forma de lupa de pe tastatura: 5. Asteapta pana cand aplicatia Waze gaseste destinatia ta: 6. Atinge destinatia ta din ecranul cu rezultate (uneori pot fi mai multe, gen acelasi nume de strada prezent in mai multe orase): 7. Verifica pe harta din centrul ecranului si atinge butonul Mergi pntru a calcula rutele GPS disponibile catre destinatia ta: 8. In ecranul urmator atinge butonul Mergi pentru a porni catre destinatie: 9. Vei fi adaugat pe harta imediat si vei auzi indicatiile de orientare. In partea de jos a ecranului poti vedea timpul, durata si lungimea rutei GPS pe care ai ales-o: 10. Stii ca poti contribui si tu activ la comunitatea online a Wazerilor? O poti face simplu raportand conditiile de trafic pe care le intalnesti. De exemplu pentru raportarea unui radar atinge butonul de raportare din partea dreapta-jos si alege optiunea Politie: 11. Selecteaza Radar sau Filtru, sensul pe care se afla si fa o poza daca ai posibilitatea. La final atinge butonul Trimit: 12. Aplicatia GPS online Waze va raporta radarul pentru toti Wazerii care vor trece prin punctul respectiv. Bineinteles si tu vei vedea alertele adaugate de alti wazeri pe drumul pe care il urmezi: 13. Aplicatia GPS online Waze colecteaza permanent date despre viteza de deplasare a Wazerilor (inclusiv a ta!) si poate determina pe baza acestor date sectoarele de drum unde circulatia este ingreunata; poi vedea pe harta aceste sectoare marcate cu rosu si cu un semn de avertizare a vitezei medii pe sectorul de drum respectiv: Acum stii lucrurile de baza despre aplicatia GPS online Waze si o poti folosi pentru a junge la destinatie evitand drumurile aglomerate sau cu probleme. Stii noutati sau detalii suplimentare despre Waze? Scrie-le mai jos, la comentarii!
 8. Serviciul de email oferit de Google si numit GMail este probabil cel mai robust si mai folosit serviciu de email gratuit disponibil la ora actuala. Pentru a-ti verifica mesajele de email de pe GMail poti folosi interfata web disponibila pe gmail.com dar poti folosi de asemenea orice program de email doresti, beneficiind astfel de pastrarea email-urilor tale pe calculatorul personal, fara a mai accesa internetul. In acest tutorial am ales sa folosim programul gratuit de email Mozilla Thunderbird pentru a accesa contul de GMail. Pentru a putea urma pasii de mai jos este necesar sa ai un cont de GMail si sa instalezi Mozilla Thunderbird. Tutorialul are 2 etape: mai intai acordam accesul programelor de email la contul nostru GMail si apoi deschidem contul cu Mozilla Thunderbird. Iata care sunt pasii de urmat: 1. Acceseaza contul de GMail si apasa butonul cu roata dintata din partea dreapta-sus a ecranului; in meniul care apare alege optiunea "Settings": 2. Acceseaza sectiunea "Forwarding and POP/IMAP": 3. In sectiunea "POP Download" selecteaza optiunea "Enable POP for mail that arrives from now on" pentru a primi in Mozilla Thunderbird mesajele care iti sosesc de acum incolo. Optiunea "Enable POP for all mail" iti va trimite in Mozilla Thunderbird toate mesajele existente deja in casuta de email - acest lucru poate sa dureze foarte mult. 4. Deruleaza mai jos si apasa butonul "Save changes" pentru a salva optiunile contului tau de email: 5. Acum poti trece la accesarea contului tau de GMail cu Mozilla Thunderbird. Pentru asta deschide programul de email Mozilla Thunderbird, apasa tasta "ALT" de pe tastatura ta iar in meniul care apare acceseaza sectiunea "Tools" si apoi optiunea "Account Settings": 6. In partea din stanga-jos a ferestrei apasa butonul "Account actions" si acceseaza optiunea "Add Mail Account": 7. Introdu numele tau in campul "Your name", adresa ta de GMail in campul "Email address" si parola contului tau de GMail in campul "Password", apoi apasa butonul "Continue": 8. Alege optiunea "POP3" din fereastra cu optiuni: 9. Apasa pe butonul "Done" pentru a incheia conectarea contului tau de GMail la Mozilla Thunderbird: 10. Apasa pe butonul "OK" pentru a salva configuratia programului de email Mozilla Thunderbird: 11. In final poti vedea contul tau in Mozilla Thunderbird alaturi de celelalte conturi de email: In acelasi mod poti accesa cu Mozilla Thunderbird si alte conturi de email. Vezi cum poti deschide contul de email de pe Yahoo cu Mozilla Thunderbird!
 9. Outlook.com este serviciul de email gratuit oferit de Microsoft si gazduieste adrese de email pe domeniul hotmail.com, live.com, msn.com sau outlook.com. Daca ai cont de email pe unul din aceste domenii atunci iti poti accesa mesajele de email folosind un program de email gen Mozilla Thunderbird sau Microsoft Outlook. Pentru a citi mesajele de email din contul tau de pe outlook.com trebuie mai intai sa permiti accesul la cont prin metoda POP si apoi sa introduci datele de conectare in programul de email pe care il folosesti: 1. Acceseaza pagina de autentificare la outlook.com aflata aici, introdu adresa ta de email si parola si apasa pe butonul "Sign in": 2. Apasa pe butonul in forma de rotita dintata din partea de sus a ferestrei si apoi din meniul care se deruleaza alege optiunea "More mail settings": 3. Acceseaza sectiunea "Connect devices and apps with POP": 4. Selecteaza optiunea "Enable" si apasa butonul "Save": 5. Deschide programul de email Mozilla Thunderbird si apasa pe butonul de accesare a meniului din partea dreapta-sus: 6. In meniu deschide sectiunea "Options" si alege optiunea "Account options": 7. In fereastra de administrare a conturilor de email apasa butonul "Account actions": 8. Alege optiunea "Add Mail Account" pentru a incepe adaugarea contului tau de email in Mozilla Thunderbird: 9. Introdu numele tau, adresa de email si parola apoi apasa butonul "Continue": 10. Selecteaza optiunea "POP3" in fereastra urmatoare: 11. Apasa pe butonul "Done" pentru a incheia adaugarea contului tau de email in Mozilla Thunderbird: 12. Apasa pe butonul "OK": 13. Acum poti accesa noul tau cont de email in Mozilla Thunderbird: Acest tutorial este valabil pentru toate adresele de email de pe hotmail.com, live.com, msn.con si outlook.com. Tutorialul a fost creat folosind un calculator cu Windows 7 si Mozilla Thunderbird Portable 24.
 10. Patriarhul JuNNky

  Email-ul de unica folosinta

  In prezent email-ul este cea mai folosita metoda de comunicare si de aceea adresa de email personala este o resursa valoroasa pentru care multe site-uri sunt pregatite sa-ti ofere diverse informatii in schimbul acestei adrese. Un exemplu simplu este inscrierea la newsletter-e sau inregistrarea pe site-uri ce ofera servicii diverse, de la descarcare de programe, muzica sau filme pana la reduceri sau cupoane la unele magazine. Dupa inregistrarea initiala vei continua sa primesti comunicari de la fiecare astfel de site si chiar de la cele partenere, astfel incat dupa cateva inregistrari vei avea in casuta postala mai multe mesaje de reclama decat mesaje de la persoane cunoscute. Atunci cand vrei sa te inregistrezi pe un astfel de site dar nu vrei sa pui la bataie adresa de email personala poti folosi o adresa de email de unica folosinta. Este gratuit, automat si se face foarte usor; in plus poti chiar sa raspunzi la mesajele care iti vin pe aceasta adresa atunci cand este necesar. Adresa de email de unica folosinta este generata aleator si dureaza 10 minute, dupa care este distrusa in mod automat. Pentru a folosi o adresa de email de unica folosinta urmeaza pasii de mai jos: 1. Deschide pagina http://10minutemail.com/. Adresa ta de email de unica folosinta va fi creata automat si afisata in zona centrala a ecranului: 2. Deruleaza pana in partea de jos a ecranului si selecteaza limba Romana, apoi apasa pe butonul "Change": 3. Foloseste adresa de email de unica folosinta imediat, valabilitatea ei este de doar 10 minute! Copiaza adresa si foloseste-o pe orice site ai nevoie sa et inregistrezi. Poti copia adresa de email direct din campul unde este afisata: 4. Dupa ce te-ai inregistrat pe site-ul unde nu vrei sa-ti folosesti adresa personala vei primi un mesaj de confirmare. Acesta va aparea automat dupa cateva momente in tabelul cu mesaje din partea inferioara a paginii. Pentru a deschide mesajul apasa pe subiectul lui: 5. Daca este necesar sa trimiti un raspuns o poti face imediat alegand optiunea "Raspundeti acestui e-mail": 6. Apoi scrie raspunsul tau si apasa butonul "Raspundeti" pentru a trimite mesajul: 7. Atentie la timpul de expirare al adresei de email de unica folosinta. Poti folosi o astfel de adresa pentru 10 minute, apoi ea va fi distrusa si nu vei mai avea acces la ea. Timpul ramas este intotdeauna afisat imediat sun adresa de email: 8. Dupa expirarea celor 10 minute adresa de email va fi distrusa, dar poti genera alta imediat accesand optiunea "Vreau o alta adresa de email":
 11. Patriarhul JuNNky

  Intrebari si raspunsuri pe Ask.fm

  Pentru a intreba si raspunde pe Ask.fm urmeaza pasii de mai jos: Intrebari pe Ask.fm: 1. Deschide contul tau Ask.fm si apasa butonul "Adreseaza o intrebare prietenilor": 2. Scrie intrebarea pe care vrei sa o pui prietenilor tai de pe Ask.fm: 3. Selecteaza prietenii tai de pe Ask.fm caroara vrei sa le adresezi intrebarea: 4. Selecteaza "Intrebare anonima" daca vrei ca numele tau sa nu apara alaturi de intrebarea ta pe Ask.fm: 5. Apasa butonul "Intreaba" pentru a pune intrebarea pe Ask.fm: Raspunsuri pe Ask.fm 1. In contul tau Ask.fm alege sectiunea de "Intrebari" pentru a vedea ce intrebari iti pun prietenii tai pe Ask.fm: 2. Alege intrebarea la care vrei sa raspunzi si apasa pe optiunea "Raspuns": 3. Scrie raspunsul tau la intrebare si selecteaza optiunea "Facebook" daca vrei ca raspunsul sa fie postat si pe pagina ta de Facebook in afara de Ask.fm: 4. Apasa pe butonul "Raspunde" pentru a trimite raspunsul tau pe Ask.fm:
 12. Poti initia apeluri video Skype HD fara a avea programul Skype instalat pe calculatorul tau! Va trebui insa sa instalezi un plugin - un program ajutator care aduce functionalitatea Skype HD direct in browser-ul tau. Instalarea plugin-ului Skype HD este foarte sinpla si o poti face oricand urmand pasii de mai jos: 1. Acceseaza pagina de autentificare in contul tau de email de pe Outlook sau Hotmail disponibila la adresa https://login.live.com/login.srf, completeaza adresa ta de email si parola si apasa pe butonul "Sign in": ": 2. Dupa autentificarea in contul tau de email apasa pe pictograma de mesagerie din partea superioara a ecranului: 3. DIn bara de mesagerie selecteaza optiunea "Skype contacts": 4. In fereastra de instalare a plugin-ului web Skype HD apsa pe butonul "Get started": 5. Verifica documentele "Skype Terms of Use" si "Skype Privacy Policy" si daca esti de acord apasa butonul "I agree - continue": 6. In fereastra de confirmare apasa butonul "Run": 7. Asteapta instalarea plugin-ului web Skype HD (se va desfasura automat): 8. La finalul instalarii plugin-ului web Skype HD apasa butonul "Next": 9. Apasa butonul "I have a Skype Account" (Am deja un cont de Skype) pentru a introduce numele si parola contului tau de Skype: 10. Introdu adresa de email si parola contului tau de Skype si apasa pe butonul "Sign in": 11. Apasa butonul "Close" pentru a incheia instalarea plugin-ului web Skype HD pe calculatorul tau: 12. Acum poti face apeluri video catre persoanele din lista ta de contacte. Apasa din nou pe pictograma de mesagerie in contul tau de Hotmail sau Outlook si vei avea acces la contactele tale de Skype. Alege o persoana care este online pe Skype (are un punct verde in stanga numelui): 13. Apasa pe butonul de initiere a unui apel video Skype: 14. Asteapta ca persoana apelata sa iti raspunda la apel: Plugin-ul web Skype HD trebuie instalat o singura data pe calculatorul tau, intr-un singur browser. El va fi disponibil apoi pentru toate browser-ele instalate pe calculatorul tau.
 13. WhatsApp este cel mai raspandit messenger pentru telefoanele mobile. In plus este posibil sa te conectezi la WhatsApp de pe calculator folosind interfata web. Pentru a te conecta la WhatsApp d epe calculator ai nevoie de telefonul tau cu WhatsApp instakat si configurat. Conectarea se face in cateva secunde si este foarte simpla, urmeaza pasii de mai jos pentru a o realiza: 1. Acceseaza pagina de conectare la WhatsApp aflata la adresa https://web.whatsapp.com/ 2. Deschide WhatsApp pe telefonul tau, acceseaza meniul si alege optiunea ÿWhatsApp Webÿ: 3. Indreapta camera telefonului catre codul grafic afisat pe ecranul calculatorului tau: 4. WhatsApp se va conecta imediat: Vei avea disponibile pe ecran toate contactele si conversatiile de pe telefon. Acum poti folosi calculatorul pentru a trimite mesaje prietenilor tai.
 14. Patriarhul JuNNky

  Cerere Avatar

 15. Patriarhul JuNNky

  [Battle] - L!ke vs JuNNky

  Accept !
 • Today's Birthdays

  No users celebrating today
×