Jump to content

GanGster™

Manager
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

GanGster™ last won the day on December 11

GanGster™ had the most liked content!

4 Followers

About GanGster™

 • Rank
  Membru Oficial

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. GanGster™

  Cerere DNS

  Te rog sa imi dai in privat ce categorii doresti la server.
 2. GanGster™

  Cerere DNS

  Te rog sa imi dai in privat ce categorii doresti la server.
 3. GanGster™

  [Concurs] 9 servere spre administrare

  Sa imi trimiteti amandoi mesaj privat cu datele pentru server.
 4. GanGster™

  [Concurs] 9 servere spre administrare

  Mesaj in privat te rog cu datele serverului.
 5. GanGster™

  propunere adaugare categorie

  Categoria este deja existanta. urmand sa fie aplicat si proiectul pentru serverele comunitatii. Topic closed!
 6. GanGster™

  [Concurs] 9 servere spre administrare

  Am sa va rog sa imi transmiteti datele in privat sauJoben pe facebook. INFO: IP-urile se pare ca au fost banate prin intermediul GTRS, tocmai ce am trimis un ticket pentru deblocarea acestora, in cazul in care aveti probleme cu ip-urile!
 7. GanGster™

  Cadou GanGster

  Arata bine 🙂 Multumesc frumos.
 8. In acest topic vom posta toate noutatile aparute dealungul timpului pe comunitatea devilx. 08.12.2018: Categoriile vechi au fost repartizate in 3 seciuni finale: - Games - IT - Diverse Noua tema a intrat in lucru, finalizarea sa inca nu este stabilita, urmand ca in urmatoarele zile sa aveti cateva informatii legate de aceasta. Forumul va mai suferi unele modificari, urmand sa fie anuntate in acest topic. Functia "BUMP THIS TOPIC" a fost adaugata, fiecare membru al comunitatii va avea dreptul de a plasa un topic in varful categoriei de 3 ori pe zi (la un interval de 8 ore intre ele). Singurele exceptii ce se aplica sunt: Premium (6 bump-uri, unul la 4 ore), Administratie (nelimitat).
 9. GanGster™

  [Concurs] 9 servere spre administrare

  Sa imi dati un mesaj privat pentru oferirea serverelor! Fie mie fie lui @Cosminvlx Regulile au fost schimbate: De acum inainte, primul venit primul servit, deoarece nu observ foarte mult interes pentru competivitate.
 10. Salutare de la mic la mare, DevilX in dezvoltare, da 9 servere spre administrare! Ce trebuie sa faci? Foarte simplu: - Fa reclama pe un grup de facebook cu link-ul forumului nostru si cateva cuvinte despre comunitate. - Serverul nu trebuie sa paraseasca comunitatea noastra. - Sa ai un numar minim de 10 posturi utile la nivelul forumului. Model cerere server: Ce mod doresti sa faci serverul?: Esti capabil de popularea si promovarea acestuia?: Ce fonduri ai pentru boost-uri gtrs/lunar?: Print screen cu reclama facuta: Ce parere ai despre concurs?: Concursul se va desfasura astfel: posteaza modelul completat si invita diverse persoane sa iti dea like la postare. Daca strangi 20 de like-uri, primesti un server de 32 de sloturi! Concursul se va incheia in momentul in care s-au epuizat serverele. Multa bafta tuturor!
 11. GanGster™

  Propunere - L!ke

  In cazul realizarii unui astfel de grad, va fi necesara si recrutarea anumitor persoane care sa detina responsabilitati pe aria respectiva. In momentul de fata, comunitatea nu necesita extinderea proiectelor. Va urma o reorganizare atat a categoriilor cat si a responsabilitatilor fiecarui membru administrativ in parte, iti recomand citirea tab-ului moderativ pentru a observa propunerile, respectiv sa oferi o parere. Concluzie: Contra momentan, nu avem in vedere complicarea comunitatii.
 • Today's Birthdays

  No users celebrating today
×