Jump to content

SwaT @ Caddy

User
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

About SwaT @ Caddy

 • Rank
  Membru Avansat

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

34 profile views
 1. SwaT @ Caddy

  [Joc] Ce incape intr-o valiza

  o cartita
 2. SwaT @ Caddy

  [Model] Cerere Admin Mix

  :acceptat: + :tc:
 3. SwaT @ Caddy

  [Joc] Ce incape intr-o valiza

 4. SwaT @ Caddy

  [Joc] Ce incape intr-o valiza

  O curea
 5. Astazi vreau sa va prezint o metoda de a face bani cu o aplicatie descarcata de pe MagazinPlay. Instructiuni: 1.Cautati aplicatia: whaff rewards 2.Downloadati aplicatia. 3.O deschideti de pe telefon 4.Sus este log in,va conectati cu facebook-ul 5.Va cere invitation code,bagati asta: AV19699 6.Dupa ce ati facut asta,va da 0.30 $ 7.Ca sa faceti bani,cautati ,,Browse" si puneti invitation code(Aici puneti invitation codu personal) 8.Il dati la prieteni codul,si va vin 0.30$ in cont,sau puteti sa va jucati pe acolo ca sunt jocuri si faceti bani. Asta trb sa faceti ca sa puteti incepe! Deci fiti atenti! - e complet legala ! -Plata se face asa:http://i.imgur.com/jtS5LNq.png.In ultimul moment s-a adaugat si Paypal -Daca vreti sa va invitati prietenii apasati butonul = Cu trei liniute in stanga Apoi dati invite friends Va recomand si voua aplicatia asta ! Cine posteaza aici,inafara de cei care chiar incearca chestia asta,comm-uri aiurea are +1 warn! Dati +1 daca va fost de folos,acest "tutorial" Atentie: Merge si pe BlueStacks ( Android pentru PC )
 6. ATENȚIE, ACEASTA TUTORIAL NUMAI PENTRU FILMUL DE FILE NON-NAV. Te-ai obosit să încarci o nouă hartă fără fișier ".nav, așa că încărcarea hărții pentru o perioadă lungă de timp ....... PÂNĂ CUM ESTE CREDINAT. Poate dura chiar foarte mult timp pentru a încărca harta foarte mare pierdeti timpul doar pentru a astepta harta incarcata.Ei dintr-un motiv oarecare, exista o comanda usoara de a face harta dvs. de incarcare direct fara obstacole.Este un incredibil si poate nimeni nu stie comanda care de fapt au o functie majora pentru intregul non- -nav în multe site-uri. A sunat ca "bot_quicksave". Prima dată, am crezut că această comandă nu are nicio funcție. Deci, am descoperit ce este această funcție de comandă. Am folosit-o pentru navigarea hărții de navigație. De data aceasta, am transformat bot_quicksave la 1. Când am terminat de navigare bot botul, folosesc "bot_nav_analyze" pentru a analiza roboții care rulează direcția și ascunde spoturile (lucrurile de analiză de obicei au nevoie de mult timp, la fel ca încărcarea hărților ceea ce am spus mai devreme în acest tutorial). În mod neașteptat, harta a fost analizată / încărcată în mod direct. Vă voi arăta cum să îl utilizați: 1. Instalați o hartă în primul rând, pentru că acum am instalat de_waterworks (dacă ați descărcat o hartă care are fișier .nav în arhiva .rar, această comandă este inutilă) 2. Mutați acest "cstrike "în directorul CS 1.6. 4. Deschideți CS 1.6 5. Acum sunteți în joc, dar comanda nu este utilizabilă dacă nu încărcați nicio hartă, deci încărcați o hartă care există în CS 1.6. Pentru moment, am încărcat de_dust2. 6. După încărcarea hărții, mergeți la Consola și tastați "bot_quicksave 1" 7. Rezultatul va fi astfel în Consola 8. După aceea, deconectați de la hartă și încărcați harta pe care ați descărcat-o. 9. Hărțile dvs. vor fi încărcate direct fără a vă pierde timpul.
 7. SwaT @ Caddy

  [Tutorial] Compilare Plugin

  COMPILAREA UNUI PLUGIN Pentru a putea modifica un plugin ( de ex valoarea highping kicker-ului , cel care da afara lagarii ) trebuie sa stii sa compilezi plugin-ul respectiv . Adica , vrei de ex sa pui pingul maxim mai mic pentru a da afara pe cei ce au lag , intri in sma-ul plugin-ului highping kicker si treci acolo valoarea PING MAX 100 sau 150 , cat vrei tu . SMA-urile pluginurilor le gasesti in HLDS\cstrike\addons\amxmodx\scripting ( unde HLDS este directorul in care ai serverul) . Dupa ce ai modificat cauti in scripting o icoana albastra "compile" . Atentie ca sunt doua icoane albastre , una compile si una amxxpc . Pe tine te intereseaza "compile" . Prin urmare , ai facut modificarile in sma , ai salvat , acum iei sma-ul si il tragi ( drag and drop ) peste icoana " compile" care este un executabil .Iti va aparea pe ecran fereastra command prompterului ( o fereastra neagra) iar cand mesajul de acolo va fi ceva de genul "compilation Done ...press Enter to exit " , atunci totul este in regula.In cazul acesta , cand compilarea s-a efectuat cu succes , tot in "scripting" gasesti folderul ,deci folderul, "Compiled" . Intri in el si cauti pluginul care l-ai compilat (in cazul nostru highping_kicker.amxx) . Il gasesti , si il copiezi de acolo in HLDS\cstrike\addons\amxmodx\plugins , peste cel care era deja acolo .Asa ai schimbat valoarea pingului max la highping kicker , iar daca serverul tau era pornit , tot ce trebuie acum sa faci este sa dai un restart (sa schimbi o data harta) iara pluginul va functiona dupa noua valoare .
 8. SwaT @ Caddy

  [Tutorial] Cum să vezi prin SMOKE

  Numele tutorialului: Tutorial cum sa vezi prin fum Descriere: Daca nu intelegeti, el se foloseste de semnul deasupra capului care apare atunci cand spune ceva din lista butoanelor c, v si unu '. Descărcați: https: //m.youtube.co...gle&hl=ro&gl=RO "] https://m.youtube.com/watch?v=NOhvOwDQJMc&itct=CBoQpDAYACITCPTE4oGQ7MwCFcu5HAodDeMISTIGcmVsbWZ1SMPSuu3b57q-yAE%3D&client=mv-google&hl=ro&gl=RO
 9. Mergem pe desktop dăm click dreapta după care selectăm 'New' După care dăm pe 'Text Document' după care ne deschide o fereastră. După care în acea 'fereastră' ne adăugăm comenzile pentru care să fiu efectuate în joc » La salvare dăm pe 'File' și selectăm 'Save As..' După care trebuie să ne alegem un nume/număr pentru config [OBLIGATORIU] trebuie să punem la sfârșit 'nume.cfg' După care apăsăm butonul de 'Save' »
×
×
 • Create New...