Jump to content
 1. Devilx - Community Office

  1. Zona Administrativă

   Zona destinată în special persoanelor care dețin un grad în cadrul comunității, precum și celor care doresc să se alăture.
   Recomandăm vizitarea secțiunii "Anunțuri Administrative" pentru a fi la curent cu eventualele schimbări ce vor avea loc.

   409
   posts
  2. Dezvoltare Utilizatori

   În această secțiune sunt incluse modificările la contul dvs .; prezentările membrilor forumului, reclamațiile asupra celor care încalcă regulile, precum și aplicațiile făcute de utilizatori pentru a intra în personal.

   2,118
   posts
  3. Asistență Servere

   În cadrul acestei categorii, puteți aplica pentru afilierea serverului dvs., în comunitatea DevilX, în egală măsură, prin intermediul unui model strict, vă oferim suport pentru categoria sau serverul dvs.

   142
   posts
  4. DEVILX COMMUNITY - GAMETRACKER.COM CLAN   (761 visits to this link)

   type-460x42_cborder-212121_ctop-212121_c

 2. Devilx - Serverele Comunitatii

  1. 69
   posts
  2. CS 1.6 - SERVERE PUBLICE

   Cele mai bine vândute servere Counter-Strike 1.6 din octombrie 2018 și până în prezent. Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea ele sunt considerate ca fiind serverele oficiale ale comunității DEVILX România.

   120
   posts
   • No posts here yet
  3. CS:GO SERVERE OFICIALE

   Cele mai bine vândute servere Counter-Strike Global-Offensive din octombrie 2018 și până în prezent. Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea ele sunt considerate ca fiind serverele oficiale ale comunității DEVILX România.

   b_350_20_212121_212121_f80000_212121.png

   9
   posts
  4. SA:MP - SERVERE OFICIALE

   Cele mai bine vândute servere SA:MP din 2018 și până în prezent. Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea ele sunt considerate ca fiind serverele oficiale ale comunității DEVILX România.

   350x20_FFFFFF_FFFFFF_000000_000000.png

   12
   posts
 3. Devilx - Mix Arena

  1. 8
   posts
 4. DevilX - General

  1. Design Grafic

   Această categoria este creeată pentru pasionații de programele pentru editaj, designerii comunității presetează servicii pentru cei ce depun cereri urmând modelul categoriei respective.

   596
   posts
  2. Periferice si Operare

   Cauti un mouse? O tastatura? Un sistem intreg sau un simplu program? Aici vor fi postate toate! Cauta doar ce te intereseaza!

   568
   posts
  3. Tutoriale si sfaturi

   Diverse sfaturi si tutoriale pentru calculatorul tau. Stii anumite lucruri despre functionalitatea unui calculator? Doresti sa recomanzi un program tuturor? Te asteptam cu o postare!

   57
   posts
  4. Resources

   Resursele celor mai titrate jocuri pot fi gasite in aceasta zona. Ai un server sau doresti sa fii la curent cu noutatile? Ei bine, e zona ta!

   1,155
   posts
 5. Devilx - Fun'n'Relax

  1. Discutii si Dezbateri

   Aici poti discuta despre orice sau poti propune o tema pentru dezbatere! 

   139
   posts
  2. Joculete si Relaxare

   Aici poti gasi toata muzica de care ai nevoie sa te relaxezi, filmele, chestionarele, glumele necesare starii tale de spirit!

   10,078
   posts
  3. DevilX Newsletter

   Stiri din orice domeniu. Fii la curent cu toate noutatile ce se petrec in tara noastra sau peste hotare!

   973
   posts
  4. Magazin Virtual

   Vrei să vinzi / cumperi / schimbi ceva și nu reușești? Nu garantăm vinderea sau cumpărarea imediată a produsului ! Și nu ne asumăm vina pentru o eventuală țeapă primită ! Tot ceea ce vă putem oferi este un intermediar de încredere.

   69
   posts


×
×
 • Create New...