Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 1. DevilX➣ Community Office

  1. Zona Administrativă
   446
   posts

   Zona destinată în special persoanelor care dețin un grad în cadrul comunității, precum și celor care doresc să se alăture.
   Recomandăm vizitarea secțiunii "Anunțuri Administrative" pentru a fi la curent cu eventualele schimbări ce vor avea loc.

  2. Dezvoltare Utilizatori
   1,942
   posts

   În această secțiune sunt incluse modificările la contul dvs .; prezentările membrilor forumului, reclamațiile asupra celor care încalcă regulile, precum și aplicațiile făcute de utilizatori pentru a intra în personal.

  3. Asistență Servere
   107
   posts

   În cadrul acestei categorii, puteți aplica pentru afilierea serverului dvs., în comunitatea DevilX, în egală măsură, prin intermediul unui model strict, vă oferim suport pentru categoria sau serverul dvs.

  4. DEVILX COMMUNITY - GAMETRACKER.COM CLAN   (620 visits to this link)

   type-460x42_cborder-111111_ctop-111111_c

 2. DevilX➣ Serverele Comunitatii

  1. CS 1.6 - SERVERE OFICIALE
   191
   posts

   Cele mai bine vândute servere Counter-Strike 1.6 din octombrie 2018 și până în prezent. Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea ele sunt considerate ca fiind serverele oficiale ale comunității DEVILX România.

  2. SA:MP - SERVERE OFICIALE
   31
   posts

   Cele mai bine vândute servere SA:MP din 2018 și până în prezent. Serverele din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea ele sunt considerate ca fiind serverele oficiale ale comunității DEVILX România.

 3. DevilX➣ Competitive Tab

  1. Concursuri & Evenimente
   259
   posts

   Secţiunea dedicată concursurilor sau evenimentelor între membri, având câte o listă cu premii pe care le poţi cumpăra cu punctele acumulate în ediţii anterioare.

 4. DevilX ➣ Gaming World

  1. Newsletter
   1
   post

   Cauti noutati despre jocuri? Arunca o privire in aceasta categorie! Tot ce misca se posteaza aici, fie de pe platforme precum steam, uplay cat si de pe site-uri de noutati! Aici gasesti totul intr-un singur loc!

  2. Old Generation
   1
   post

   Iti aduci aminte de acele jocuri de cand erai copil? Poate nu ai descoperit unele dintre ele! Te asteptam aici ca sa ne spui tu ce ai jucat?

  3. Active Duty

   Cele mai titrate si mai jucate jocuri in acest moment! Aici puteti discuta, vizualiza tutoriale, imagini si momente din jocurile voastre favorite!

   • No posts here yet
  4. Resources
   1,107
   posts

   Resursele celor mai titrate jocuri pot fi gasite in aceasta zona. Ai un server sau doresti sa fii la curent cu noutatile? Ei bine, e zona ta!

 5. DevilX ➣ IT Lab

  1. Design Grafic
   538
   posts

   Această categoria este creeată pentru pasionații de programele pentru editaj, designerii comunității presetează servicii pentru cei ce depun cereri urmând modelul categoriei respective.

  2. Periferice si Operare
   563
   posts

   Cauti un mouse? O tastatura? Un sistem intreg sau un simplu program? Aici vor fi postate toate! Cauta doar ce te intereseaza!

  3. Tutoriale si sfaturi
   57
   posts

   Diverse sfaturi si tutoriale pentru calculatorul tau. Stii anumite lucruri despre functionalitatea unui calculator? Doresti sa recomanzi un program tuturor? Te asteptam cu o postare!

  4. Virtual Market

   Doresti sa achizitionezi un calculator? Nu stii ce sa cumperi? Ai dubii? Posteaza aici alegerile sau cerintele tale iar noi te vom ajuta sa gasesti ceea ce cauti!

   • No posts here yet
 6. DevilX➣ Fun'n'Relax

  1. Discutii si Dezbateri
   139
   posts

   Aici poti discuta despre orice sau poti propune o tema pentru dezbatere! 

  2. Joculete si Relaxare
   9,906
   posts

   Aici poti gasi toata muzica de care ai nevoie sa te relaxezi, filmele, chestionarele, glumele necesare starii tale de spirit!

  3. DevilX Newsletter
   953
   posts

   Stiri din orice domeniu. Fii la curent cu toate noutatile ce se petrec in tara noastra sau peste hotare!

  4. Magazin Virtual
   64
   posts

   Vrei să vinzi / cumperi / schimbi ceva și nu reușești? Nu garantăm vinderea sau cumpărarea imediată a produsului ! Și nu ne asumăm vina pentru o eventuală țeapă primită ! Tot ceea ce vă putem oferi este un intermediar de încredere.

×